MI: Hrvatski rukometaši pobijedili Tunis u prvom kolu, presudila čvrsta obrana

Ponedjeljak, 24. lipnja 2013. 20:48 Napisao/la  SC

MI, rukomet, 1. kolo: Hrvatska - Tunis 32:26

 

 

Hrvatska rukometna reprezentacija pobijedila je Tunis u 1. kolu turnira na Mediteranskim igrama, izabranici Slavka Goluže ostvarili su prvi uspjeh rezultatom 32:26.

 

Pobijedili smo velikog protivnika, Tunis je igrao u istom sastavu u kojemu je nastupio na Olimpijskim igrama, nedostajali su im samo dvojica igrača. Osim toga, pripremali su se govoto dva mjeseca. Mi smo bili malo nervozni na početku, ipak je to bila prva utakmica na turniru. U drugom smo dijelu velikom borbenošću u obrani došli do pobjede, nije bilo ljepote u našoj igri, ali odigrali smo na visokom nivou, kazao je Goluža.

HRVATSKA: Stevanović (16 obrana), H. Batinović 2, Marić 7, Karačić 6, Vujić, Thoos, Gavranović, D. Batinović 2, Matulić 8, Pešić (1 obrana), Šprem 1, Matić, Tominec, Slišković 6, Mrdenović, Vidović 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.