MEDITERANSKE IGRE

Hrvatski vaterpolisti osvojili zlatnu medalju

Utorak, 25. lipnja 2013. 18:55 Napisao/la  SC

Finale: Hrvatska - Španjolska 11:9. Ovo je odlična najava za SP, kaže dopredsjednik HVS-a Perica Bukić

Hrvatska vaterpolska reprezentacija osvojila je zlato na Mediteranskim igrama u turskom Mersinu pobjedom protiv reprezentacije Španjolske rezultatom 11:9.

 

Izvrstan je ovo uspjeh s obzirom da smo u tijeku priprema, i da smo i na Mediteranskim igrama odrađivali dio treninga za Svjetsko prvenstvo. Vrijedan je to rezultat posebice zato što je ovo pomlađena reprezentacija. Medalja je izborena s izuzetno jakim Talijanima, Grcima i Španjolcima, čestitke trenerima i igračima, ovo je odlična najava za Svjetsko prvenstvo, izjavio je dopredsjednik HVS-a Perica Bukić.

 

Zlato za Hrvatsku na Mediteranskim su igrama osvojili Josip Pavić, Marko Bijač, Nikša Dobud, Ivan Krapić, Andro Bušlje, Ivan Milaković, Luka Lončar, Sando Sukno, Petar Muslim, Luka Bukić, Paulo Obradović, Maro Joković i Anđelo Šetka. Treneri reprezentacije su izbornik Ivica Tucak, Ivan Asić i Pero Kuterovac.

 

 

Nakon nekoliko dana odmora reprezentacija kreće na pripreme u Maribor, te u Veronu gdje će odigrati službenu prijateljsku utakmicu s Italijom. Posljednje dane priprema uoči odlaska u Barcelonu imati će u Zagrebu gdje će snage odmjeriti s Rumunjskom. Boravak u glavnom gradu bit će prilika i za navijače i ljubitelje vaterpola da pozdrave zlatne vaterpoliste.

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.