UFC Francis Ngannou nokautirao Jairzinha Rozenstruika za samo 20 sekundi

Nedjelja, 10. svibnja 2020. 09:28 Napisao/la  SC
UFC Francis Ngannou nokautirao Jairzinha Rozenstruika za samo 20 sekundi

Francis Ngannou uspio je nokautirati Jairzinha Rozenstruika za samo 20 sekundi borbe na UFC 249 priredbi.

- On ima puno potencijala, no mora ići korak po korak, nije bio spreman na ovo. Moj trener i ja smo 15 tjedana radili na kombinacijama za ovu borbu i imao sam posloženo sve šta trebam napraviti u borbi. Ova pobjeda je timski rad, izjavio je Ngannou.

Kamerunac je zadnje četiri pobjede ostvario impresivno, za svega dvije minute i 42 sekunde. Protvnika u borbi za titulu saznat će nakon treće borbe Stipe Miočića i Daniela Cormiera.

- Očekivao sam da ću se boriti za titulu, no to se nije dogodilo. Tražili smo da ova borba bude za privremenu titulu, no to nisu htjeli napraviti. Da budem iskren, ne znam gdje je divizija u ovom trenutku. Na meni je ići borbu po borbu do kraja mog ugovora", izjavio je kamerunski borac.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.