Općinski sud u Zagrebu kaznio Filipa Hrgovića zbog verbalnog delikta

Četvrtak, 26. rujna 2019. 16:49 Napisao/la  SC
Filip Bradarić
Filip Bradarić

 

Filip Hrgović kažnjen je zbog verbalnog delikta.

U kratkom vremenskom razdoblju boksački djelatnici narušili su ugled HBS-a svojim verbalnim ekshibicijama.

Leonard Pijetraj više nije izbornik zbog verbalnog napada na Filipa Hrgovića kojega je Općinski sud u Zagrebu osudio na uvjetnu kaznu zbog uvreda napisanih u sms-poruci poduzetniku Domagoju Krznariću.

Hrgović je osuđen na 30 dnevnih dohodaka odnosno, morat će u državni proračun platiti 15 tisuća kuna ako u idućih godinu dana počini novo kazneno djelo.

- Priznajem to što mi se stavlja na teret. Žao mi je i ispričavam se Domagoju Krznariću, kazao je Hrgović u sudnici.

Hrgović je zadnjeg dana mjeseca siječnja u 16.20 sati sa svog mobitela poslao Krznariću SMS sadržaja: "Konju jedan retardirani, mrtvu ti majku j.... s onim vrećama. Čut ćeš me zapamti to".

Dan kasnije ponovio je slično: "Idiotiću. Ne zovi ljude tamo da ti vrate vreće. Dobio si novce i mi smo dobili vreće i boli te kurac šta ćemo mi s njima. Ne zovi ljude i ne želim te više čut ni vidit."

Uslijedula je poruka preko Whatsappa: "Idiote, slušaj me. Naručio sam kožne vreće, a donio si mi ono plastične. Rekao sam ti da ne stavljaš Pride, stavio si Pride... Koja ti je pi*ka materina. Jesi li ti retardiran čovjek... i šta zoveš ljude tamo da ti vrate novce, da ti vrate vreće da im vratiš novce. Ne maltretiraj ljude, ostavi vreće, dobio si novce, a ja ću s tim vrećama raditi što hoću s njima, i ne zovi više ljude tamo, ne maltretiraj ih. Ja ću naručiti nove vreće s interneta o svom trošku, a ti si dobio novce i j*** se. Ne zovi ljude tamo da ti ih storniraju je li ti jasno, dobio si novce i ja imam vreće i zapalit ću ih, i j*** se više... i ne želim te više čuti ni vidjeti jer si poremećen čovjek."