Mike Tyson se vraća u ring i to na stadionu Dallas Cowboysa

Četvrtak, 07. ožujka 2024. 18:28 Napisao/la  SC
Mike Tyson
Mike Tyson

Legendarni Mike Tyson se u 57. godini života vraća u ring, 20. srpnja na stadionu Dallas Cowboysa po mnogima jedan od najboljih boksača svih vremene borit će se protiv Jakea Paula, ravno trideset godina mlađeg boksača, koji u dosadašnjoj karijeri ima devet pobjeda i poraz.

Meč kojega će uživo pratiti 80 tisuća ljudi na stadionu ima potencijala postati najgledaniji meč u povijesti modernog boksa, iako još uvijek nije poznato hoće li biti klasificiran kao profisionalni ili egzibicijski meč.

Tyson je imao nekoliko vrhunaca u karijeri isprepletenoj mnogim kontroverzama, usponima i padovima, o njegovoj boksačkoj veličini vode se prijepori, ali ono u čemu su svi suglasni jest da je Tyson bio boksač nevjerojatne snage, brzine i destruktivnosti

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.