Leonard Pijetraj: Mirko Filipović poslao je ljude kod mene s pištoljima da mi skinu dug

Petak, 04. listopada 2019. 15:54 Napisao/la  SC
Mirko Filipović
Mirko Filipović

 

Leonard Pijetraj očito je odlučio uzdrmati temelje borilačkog sporta u Hrvatskoj.

Nedavno smijenjeni izbornik boksačke reprezentacije, nakon verbalnog obračuna s Filipom Hrgovićem i Željkom Mavrovićem, vrlo je neugodno verbalno obračunao s Mirkom Filipovićem nakon što je umirovljeni MMA borac izjavio sljedeće:

- Pijetraj se predstavlja kao veliki znalac i autoritet, a to nije tako. Ima pet borbi i pitanje je ako je ijednu pobijedio, iskustvo mu je nula. Pružio nam je utočište i hvala mu na tome, ali ima krivu trenersku filozofiju. Tko god dođe kod njega, on vadi ugovor, rekao je Filipović za Pijetraja.

- Precijenio sam ga, mislio sam da je dovoljno zreo da sasluša realnost. Nije bio zreo za boks jer psihološki nije mogao podnijeti takvu borbu. Puno je bolji bio za kick-boks i MMA, jer je tu drugačija taktika. Iznio je uvrede koje mu nisu bile potrebne. Pet mečeva? Imao sam ih 150, ali ne u boksu. Nitko me nikad nije iznio iz ringa. Tko mi pokaže takvu snimku, dajem mu sve što imam. Kod mene je došao sa zabijenom nogom Branka Cikatića u dupetu! Kod mene su ga svi tukli, ali je svejedno postao najbolji boksač u Hrvatskoj. Ako me naljuti, objavit ću na YouTubeu sve snimke koje dokazuju koliko je loše boksao, kazao je Pijetraj prije nego što je objasnio njihov poslovni odnos:

- Orsat Zovko sredio mu je veliki meč, nazvao me i rekao da radi sa Žižom, da nema smisla da idem s njim jer će izgubiti. Rekao sam da je to u redu. Kasnije je pobijedio Mikea Bernarda. Pitao sam ga što ćemo, a on mi je rekao da više nema ništa sa mnom. Pustio sam ga, nikad ga nisam tužio. Poslao je ljude kod mene s pištoljima da mi skinu dug. Ljudi su nakon nekoliko rečenica vidjeli u čemu je stvar i bilo im je neugodno. Složio im je priču. Nikoga nisam tjerao da dođe kod mene pa nisam ni njega. Kaže da kao trener nikom ništa ne naplaćuje, naravno kad ti momci jako malo zarađuju. Ali zato im naplaćuje da ga moraju okolo hvaliti. Mogao bih ga ocrniti koliko god hoćete, ali kamo to ide? Čovjek je borac, puno je zaradio. Da je bio u boksu, zaradio bi 100 milijuna, ovako je zaradio deset. Ne daj Bože da je Mirko Filipović električar. Za njega bi Nikola Tesla bio nitko, mora sebe vidjeti kao najboljega, kazao je Pijetraj.

Mirko Filipović najavio je na Facebooku odgovor.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.