Filip Hrgović: Sumnjam da će doći do borbe s Joshuom!

Utorak, 12. ožujka 2024. 12:28 Napisao/la  SC

Nisam impresioniran, znao sam da će tako završiti i tako je trebala biti završena,  kaže Hrgović o meču između Joshue i Ngannoua

Filip Hrgović:  Sumnjam da će doći do borbe s Joshuom!
Foto: screenshot

Filip Hrgović u razgovoru iFL.TV iskazao je sumnju da će se boriti protiv Anthonyja Joshue:

- Nadam se da ćemo se boriti, ali to zavisi od njega. Ja sam spreman bilo kada, ali sve ovisi od tih razmaženih zvijezda. On je zvijezda i on će odlučiti. Nema razloga da se meč za titulu ne dogodi. Nisam imao konkretan razgovor o borbi, ali Turki Alalshikh zna da se želim boriti s njim, kao i sa svima ostalim. Ja ću već danas potpisati ugovor, a ako do nje ne dođe, Joshua je krivac. Sumnjam da će do borbe doći. On ide za mečevima u kojima se vrti velika lova. Nudim mu šansu da postane prvak po treći put, ali očito on ide u borbe s velikim honorarima. Bio bih sretan ako uđe u ring, rekao je Hrgović.

Joshua je prethodnog vikenda teško nokautirao Francisa Ngannoua:

- Nisam impresioniran. Znao sam da će tako završiti i tako je trebala biti završena. Tu je bio tip s jednom profesionalnom borbom, protiv dvostrukog prvaka svijeta. Ne znam čime bih trebao biti impresioniran? Joshua je uradio ono što je trebao i to nije velika stvar. Drago mi je zbog boksa i hvala Joshui. Za razliku od Tysona Furyja nije osramotio naš sport, tvrdi Hrgović.

Hrvatski teškaš priprema se u Miamiju, čeka ljeto i borbu za IBF pojas.

Ima omjer 17-0, 14 borbi je dobio nokautom

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.