Filip Hrgović poručio da je spreman boksati protiv bilo koga na svijetu

Nedjelja, 26. svibnja 2019. 12:37 Napisao/la  SC
Filip Hrgović poručio da je spreman boksati protiv bilo koga na svijetu

 

Filipu Hrgoviću trebala je samo jedna runda da nokautira Gregoryja Corbina i pred američkim auditorijem iskaže veliki potencijal.

Ostvario je osmu profesionalnu pobjedu iz isto toliko nastupa, način na koji je pobijedio ukazuje da njegova najava borbe protiv svjetskog prvaka ima realno uporište:

- Gregory Corbin je sjajan boksač i hvala mu što je prihvatio ovaj meč. Ovdje sam da bih ostao. Hvala SAD-u, Marylandu, Eddieu Hearnu i timu Sauerland. Čast mi je bilo boriti se na ovoj sjajnoj priredbi. Niste imali vremena vidjeti najboljeg Filipa Hrgovića, no veselim se velikim mečevima i sjajnim protivnicima. Namjeravam fanovima u SAD-u pružiti sjajne borbe, kazao je Hrgović nakon meča.

O planovima Hrgović kaže:

- Rekao sam Eddieu Hearnu i timu Sauerland da sam spreman za bilo kojeg teškaša na svijetu. Tko god, kad god. Ja se osjećam spreman za svakoga, unatoč tome što imam tek osam mečeva. To je poruka svima na svijetu, Eddieu Hearnu, Joshui, vama, svima. Kad god, gdje god, protiv bilo koga. To je moj život, sve sam dao za to i spreman sam na sve, tvrdi Hrgović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.