Cro Cop jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio Raya Sefa

Subota, 10. ožujka 2012. 23:08 Napisao/la  SC

Mirko Filipović se nakon 9 godina 17. pobjedom vratio u svijet K-1, borba je održana u zagrebačkoj Areni pred više od 10.000 gledatelja

 Mirko Filipović pobijedio je Novozelanđanina Raya Sefa jednoglasnom odlukom sudaca, nakon 9 godina Cro Cop se 17. pobjedom vratio u svijet K-1. Borba je održana u zagrebačkoj Areni pred više od 10.000 gledatelja. Bila je to njegova 17 pobjeda u 24. borbi, dok je Sefo pretrpio 22 poraz u svom 79. nastupu.

- Zbog treme bio sam malo oprezniji nego što sam trebao. Bila je to dobra borba, nadam se da ste uživali - rekao je Filipović.

Cro Cop je dominirao u trima rundama, u zadnjoj je Sefo bio blizu nokauta. Objektivno, u ovakvoj borbi u Sefo nije imao nikakvih izgleda prije nego što je izašao pred gledatelje u Areni.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.