Conor McGregor pobijedio za 40 sekundi, svaka budala može dobiti svoje!

Nedjelja, 19. siječnja 2020. 10:17 Napisao/la  SC
Conor McGregor pobijedio za 40 sekundi, svaka budala može dobiti svoje!

 Conor McGregor na impresivan način vratio se kavez, za samo 40 sekundi pobijedio je Donalda Cerronea!

- Danas sam ispisao povijest. Postavio sam još jedan rekord. Prvi sam borac u povijesti UFC-a koji je nokautom slavio u tri težinske kategorije - perolakoj, lakoj i velteru. Donald drži nekoliko rekorda, između ostalog i nokautima 'head kickom' pa sam sretan što sam ga uspio rušiti svojim 'head kickom'. Ponosan sam. Moj tim i svi ljudi bili su fenomenalni. Hvala vam na podršci, rekao je Conor i ovako opisao meč.

- Kad smo se razdvojili vidio sam krv u njegovom oku. Prekrasno!

Karizmačni Irac je u noći sa subote na nedjelju u glavnoj borbi UFC 246 priredbe ostvario 22. profesionalnu pobjedu!

Hoće li se zadržati u velteru?

- Sviđa mi se ova kategoriji i osjećam se dobro u njoj. Dobro je i spuštati se gore-dolje. U formi sam, iako mislim da još nisam na vrhuncu. Imam još posla... Ali sada treba ovo proslaviti, provesti neko vrijeme u krugu obitelji i onda se vratiti treninzima. Bilo tko od ovih brbljavih budala može dobiti svoje, poručio je McGregor.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.