Lampred-Merida, za koju nastupa Kristijan Đurasek, osvojila je šesto mjesto s 22 sekunde zaostatka, dok je Radio Shack Leopard, u čijim redovima ulogu prvog vozača ima Robert Kišerlovski, zauzeo 14. mjesto s 43 sekunde zaostatka
Prvo mjesto osvojio je Mark Cavendish koji je etapu svladao za 2:58.38 sati
Kišerlovski nikada nije skrivao da mu je Giro najdraža utrka
Kišerlovski je u drugoj etapi stigao na cilj 56. u vremenu pobjednika Litvanca Ramunasa Navardauskasa
Radilo se o kronometru (7.4 kilometra), a Kišerlovski je na cilj je stigao s 13 sekundi zaostatka za pobjednikom Britancem Chrisom Froomeom (Sky). U srijedu je na rasporedu prva etapa od St Mauricea do Renensa u dužini od 176 kilometara.
Emanuel Kišerlovski je dionicu Škalnica – Rupa – Permani – Ružići – Breza – Škalnica dugu 122 kilometra svladao za 2:30 sati
Robert Kišerlovski za pobjednikom je zaostao 3:53 minute, dok je Kristijan Đurasek na kraju zauzeo 80. mjesto s 38:01 minute zaostatka.
Kristijan Đurasek bio je 86. s 8:26 minuta zaostatka za pobjednikom Švicarcem Michaelom Albasinijem
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.