Robert Kišerlovski sjajan peti u jednodnevnoj utrci La Flèche Wallonne

Srijeda, 18. travnja 2012. 18:56 Napisao  Marko Babić

Najbolji hrvatski biciklist na cilj je stigao sa sedam sekundi zaostatka za pobjednikom Joaquimom Rodriguezom

Robert Kišerlovski, biciklist Astane, osvojio je odlično peto mjesto na poznatoj jednodnevnoj utrci La Flèche Wallonne koja se vozila od Charleroia do Huya u dužini od 194 kilometara. Najbolji hrvatski biciklist stigao je na cilj sa samo sedam sekundi zaostatka za pobjednikom Španjolcem Joaquimom Rodriguezom koji je stazu svladao za 4:54.41 sati ispred drugoplasiranog Švicarca Michaela Albasinija (Green edge) koji na cilj stigao sa četiri sekunde zaostatka.

- Ja sam zadovoljan, još nemam dovoljno iskustva za ovakve utrke. Mislim da već pokazujem gdje spadam i nadam se da ću pronaći istu formu za Olimpijske igre tako da se mogu nadati medalji, rekao je Robert Kišerlovski.

- Ovo je vjerojatno najveća pobjeda u mojoj karijeri. To je jedan od najboljih dana u mom životu, uvijek sam volio klasike kao što je ova utrka i to je bio jedan od mojih ciljeva u karijeri, rekao je Rodriguez nakon pobjede.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.