Memorijal Zambelli: Emanuel Kišerlovski pobjednik, Robert Kišerlovski odustao

Subota, 30. ožujka 2013. 17:05 Napisao/la  SC

Emanuel Kišerlovski je dionicu Škalnica – Rupa – Permani – Ružići – Breza – Škalnica dugu 122 kilometra svladao za 2:30 sati

Emanuel Kišerlovski, član Meridijana Kamen, pobjednik je 26. izdanja Memorijala Zambelli, tradicionalne utrke koja se vozi u znak sjećanja na velikog riječkog zaljubljenika u biciklizam.

Kišerlovski je dionicu Škalnica – Rupa – Permani – Ružići – Breza – Škalnica dugu 122 kilometra svladao za 2:30 sati. Drugo mjesto pripalo je Marku Džamastagiću (Sava) koji je na cilj stigao sa zaostatkom od 45 sekunde, dok je treći bio Jure Bitenec (Sava) s 3:36 minute zaostatka. Od predstavnika Biciklističkog kluba Rijeka Mateo Franković bio je 10. s 10:23 minute zaostatka. Najveći favorit utrke Robert Kišerlovski, član Radioshcka, morao je odustati zbog tehničkih problema.  

U open kategoriji u kojoj su nastupili žene, juniori, kadeti i veterani slavio je Luka Kovačić, član Save, koji je 73 kilometra svladao za 1:53.03 sati. Grega Mateja Črnec (Grega Bole Bled) bio je drugi u vremenu pobjednika, dok je njegov klupski kolega Anže Vazlar s 37 sekundi zaostatka. Ivan Katalić (Rijeka) bio je 49. s 20:24 minute zaostatka.

Fotogalerija Goran Kovačić/PIXSELL

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.