Zlatan Ibrahimović: Jose Mourinho voli manipulirati, Pep Guardiola je bio poput stroja

Utorak, 17. svibnja 2016. 19:23 Napisao/la  SC

Ibrahimović govorio o trenerima u dijelu autobiografije Carla Ancelottija

Zlatan Ibrahimović progovorio je o zajedničkom razdoblju s Pepom Guardiolom (Barcelona) i  Joseom Mourinhom (Inter). S Mourinhom je osvojio naslov prvaka i sezonu završio kao najbolji strijelac prvenstva, pod vodstvom Pepa Guardiole odigrao je jednu od naslabijih sezona u karijeri kao igrač najbolje momčadi na svijetu.

- S njime je sve mentalna igra, voli manipulirati. Takvi trikovi su meni bili novi, stalno je radio jednu stvar kako bio dobio drugu, stalno me  varao. Svidjele su mi se takve igrice i kod mene je upalilo. Postao sam najbolji strijelac s njim i osvojili smo prvenstvo. Sve dok pali i sve dok pobjeđujemo, meni sve odgovara. I način na koji je Mourinho pripremao utakmice za mene je bio novi. Nabrijao bih se vjerujući u priče koje nam je prodavao. Dok sam surađivao s njim bio sam pun adrenalina. On uzima i daje. Zna kako tretirati igrača, a Carlo zna kako tretirati osobu, rekao je Zlatan Ibrahimović o Mourinhu u dijelu autobiografije Carla Ancelottija.

- Nakon Mourinha sam otišao kod Pepa Guardiole, velikog mozga nogometa. Imao je razne solucije za sve momčadi s kojima smo igrali, znao je što točno trebamo napraviti kako bismo pobijedili. Znao je kako doći do cilja. Mogli smo na poluvremenu voditi 2:0, a on bi nam svejedno rekao, 'Nismo gotovi, želim tri, četiri, pet, šest, sedam.' Bio je poput stroja, kaže Ibrahimović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.