Zlatan Ibrahimović: Ja prošlost, sadašnjost i budućnost reprezentacije

Utorak, 21. ožujka 2023. 19:49 Napisao/la  SC
Zlatan Ibrahimović
Zlatan Ibrahimović

Zlatan Ibrahimović vratio se u reprezentaciju u 41. godini:

- Ako se osjećam dobro i ako me izbornik odabere, pomoći ću njemu, momčadi i zemlji da daju sve od sebe. Stoga mislim da u mojim godinama ne možete razmišljati o budućnosti, mislite o sadašnjosti iako sam ja prošlost, sadašnjost i budućnost, rekao je nasmiješeni Ibrahimović.

Budući da se tek vratio na terene, ne bi bio potpuno spreman ni da je dvadeset godina mlađi:

- Koljeno mi je bilo otečeno osam, devet mjeseci, ali onda se odjednom prije mjesec dana nešto dogodilo i od onda je sve postalo pozitivno i od toga sam dobio energiju. Nakon što sam osam mjeseci stajao mirno, odjednom sam se mogao normalno kretati, a onda sam iz normalnog kretanja pokušao igrati i postalo je dobro, a zatim sam ojačao nogu. To mi je važno, jer nisam ovdje u dobrotvorne svrhe. Ovdje sam da igram svoju igru, da pružam i donosim rezultate svojim nastupom. Nadam se da ću to moći nastaviti činiti, ali u isto vrijeme osjećam zdrav, kaže Ibrahimović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.