XAVI Ponuda Barcelone nije stigla u pravi trenutak, trebam još iskustva

Ponedjeljak, 04. svibnja 2020. 21:13 Napisao/la  SC
Xavi
Xavi

Xavi je u siječnju odbio ponudu Barcelone i ostao na klupi katarskog Al Sadda.

- Nije bio pravi trenutak. Razgovarao sam s [Ericom] Abidalom i [Oscarom] Grauom, bila je to velika ponuda, ali nije bio pravi trenutak. Trebam malo više iskustva. Biti trener Barcelone moj je san, volio bih jednom postati trener Barcelone, kaže Xavi koji zna kako bi igrao:

- Sviđa mi se sadašnja Barcelona, ​​sviđa mi se [Quique] Setienova ideja. Uvijek sam volio Guardioline momčadi, njih najviše volim gledati, rekao je Xavi koji je pod vodstvom Pepa Guardiole igrao s Leom Messijem u naponu snage:

- Još je ostalo pet ili sedam vrlo dobrih godina u njemu. Dobro se brine o sebi i može nastaviti igrati sve do 37, 38 ili 39 godine. Igrat će na Svjetskom kupu u Kataru, siguran sam, naglašava Xavi.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.