Wayne Rooney na klupi protiv Slovenije, Gareth Southgate razmišlja izostaviti kapetana

Ponedjeljak, 10. listopada 2016. 17:06 Napisao/la  SC

Ne bih se iznenadio da ne igra, kaže Katanec

V. d. izbornika engleske reprezentacije Gareth Southgate razmišlja izostaviti kapetana Waynea Rooneyja iz početnog sastava utakmice protiv Slovenije u utorak:

- Ne bih se iznenadio da ne igra. Rooney je vođa momčadi, imao iskustvo koje je potrebno kapetanu momčadi i teško  ga je zamijeniti. Međutim, istina je da više nije tako mlad i da mu je forma pala, kaže slovenski izbornik Srečko Katanec.

Slovenija euforično čeka Engleze nakon pobjede (1:0) protiv Slovačke.

- Rekao sam igračima da ne smijemo biti euforični. Ne mogu se uspoređivati Slovenija i Engleska, koja ima višak kvalitete na svakoj poziciji. Engleska ima vrlo brze igrače, jako su brzi u tranfromaciji, ali nemamo se razloga bojati. Kao momčad djeluju vrlo dobro i očekujemo tešku utakmicu, kaže Katanec.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.