Wales se hrabri uoči Hrvatske; u posljednjih 15 godina samo tri puta upisao dvije uzastopne pobjede

Utorak, 26. ožujka 2013. 10:09 Napisao/la  SC

- Hrvatska dobro stoji u skupini i bori se s Belgijom za prvo mjesto. Kasnimo za Hrvatskom sedam bodova i ako želimo iimati ikakve šanse moramo uzeti tri boda, ustvrdio je Ashley Williams

Nogometaši Walesa s velikim očekivanjima dočekuju utakmicu protiv Hrvatske svjesni da ih jedino pobjeda ostavlja u igri za plasman na Svjetsko prvenstvo. Na stranu da bi sama pobjeda protiv Hrvatske bila veliki uspjeh, Wales je proteklih 15 godina samo u tri navrata uspio pobijediti u dvije utakmice zaredom u kvalifikacijama u razmaku od nekoliko dana

Prvi put to im je pošlo za rukom 1998. godine kada su pobijedili Dansku i Bjelorusiju. Drugi put dvije pobjede su vezali protiv Sjeverne Irske i Azerbejdžana 2005. godine. Posljednji put? Prije 18 mjeseci kada je Wales svladao Švicarsku i Bugarsku.

- Moramo napraviti sve da pobijedimo. Mislim da možemo pobijedti i uključiti se u borbu za mjesto na SP-u, rekao je Ashley Williams.

- Hrvatska dobro stoji u skupini i bori se s Belgijom za prvo mjesto. Kasnimo za Hrvatskom sedam bodova i ako želimo iimati ikakve šanse moramo uzeti tri boda, ustvrdio je Williams koji vjeruje da pobjeda protiv Hrvatske otvara put prema drugom mjestu i dodatnim kvalifikacijama.

- Mislimo da možemo pobijediti. Utakmica protiv Škotske bila je jedno od najboljih izdanja Walesa. Ponosni smo na tu utakmicu i na način na koji smo reagirali nakon što smo primili pogodak, rekao je Ashley Williams.

Moto Walesa pod novim izbornikom Chrisom Colemanom jest: "Vrijeme je da vjerujemo". Wales vjeruje da može pobijediti Hrvatsku.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.