Ognjen Vukojević posuđen moskovskom Spartaku, hrvatski veznjak do kraja sezone u Rusiji

Srijeda, 27. veljače 2013. 11:07 Napisao/la  SC

Vukojević je četiri godine bio je nezamjenjiv u veznom redu kijevskog Dinama, ali u ovoj sezoni izgubio je mjesto u prvih jedanaest i odlučio napustiti klub

Hrvatski reprezentativni veznjak Ognjen Vukojević ostatak sezone provesti će na posudbi u redovima moskovskog Spartaka. Vukojević je četiri godine bio je nezamjenjiv u veznom redu kijevskog Dinama, ali u ovoj sezoni izgubio je mjesto u prvih jedanaest i odlučio napustiti klub.

Vodstvo Kijevljana hrvatskog reprezentativca nije htjelo prodati, već će ga posuditi Spartaku do kraja sezone. Moskovski klub nakon 19 kola drži šesto mjesto ruske lige s 11 bodova manje od vodećeg CSKA.

Prošle godine je Vukojević produžio ugovor s Dinamom do lipnja 2015. godine. U karijeri je još igrao za Bjelovar, Slaven Belupo, Lierse i zagrebački Dinamo iz kojeg je u Kijev otišao 2008. godine za šest milijuna eura.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.