Vahid Halihodžić ostao dosljedan, ne želi ni razgovarati o bh-nogometu

Petak, 29. studenog 2019. 10:01 Napisao/la  SC
Vahid Halihodžić
Vahid Halihodžić

 

Nakon što je Robert Prosinečki postao bivši, počela je licitacija za novog izbornika BiH koji će u doigravanju Lige nacija pokušati ostvariti plasman na EP 2020.

Izazovni posao u medijima se uglavnom nudi dokazanim stručnjacima, Safet Sušić slovi prvim favoritom za funkciju izbornika koju je obnašao od 2010. do 2014. godine, kada je reprezentacija BiH prvi put igrala u završnici jednog velikog natjecanja (SP 2014).

Prema međunarodnom rejtingu najbolji bh-stručnjak opet nije ni u kakvim kombinacijama, Vahid Halihodžić u ovom trenutku ne želi ni razgovarati o bh-nogometu.

Halihodžić je izbornik Maroka, bio je izbornik Japana, Alžira, Obale Bjelokosti, trener PSG-a, Dinama, Trabzonspora, Nantesa...

Nikada nije radio u bh-nogometu otkada je BiH postala država.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.