Ukrajinsko prvenstvo: Eduardo u sudačkoj nadoknadi zapečatio pobjedu Shakhtara

Petak, 01. ožujka 2013. 23:18 Napisao/la  SC

Eduardo postigao drugi pogodak u sezoni

 

Hrvatski reprezentativni napadač Eduardo Da Silva zapečatio je pobjedu Shakhtara od 4:1 u prvenstvenom okršaju s Volynom iz Lutska. Ukrajinski prvak poveo je autogolom Shandruka u 10. minuti, Kucher je četiri minute kasnije povisio vodstvo postigavši 1300 ligaški pogodak u povijesti ukrajinskog prvaka, a na otvaranju drugog dijela gosti su smanjili na 2:1. Tri minute kasnije (u 54. minuti) Douglas je zabio za 3:1, a hrvatski reprezentativac u sudačkoj nadoknadi postavio je konačni rezultat. Eduardu je ovo tek drugi pogodak u 10 prvenstvenih utakmica ove sezone, uz tri asistencije.

SHAKHTAR: Pyatov, Srna, Kucher, Rakitskiy, Raţ (65' Sobol), Gai (65' Eduardo Da Silva), Mkhitaryan, Hübschman, Costa (71' Patrick), Teixeira, Adriano

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.