UEFA ukinula suspenzije Hajduku i Osijeku, Malagi također "zeleno svijetlo" za natjecanje u Europi

Srijeda, 22. svibnja 2013. 12:57 Napisao/la  SC

UEFA je u službenom priopćenju za javnost objavila da su svi uvjeti ukidanja suspenzije zadovoljeni, te da navedeni klubovi od naredne sezone mogu igrati u Europi, ukoliko ju naravno izbore

Krovna organizacija europskog nogometa (UEFA) ukinula je suspenziju španjolskoj Malagi, koja je zbog neisplaćenih dugovanja trebala propustiti igranje u europskim natjecanjima iduće sezone.  Osim Malagi, suspenzije su skinute Dinamu iz Bukurešta, Partizanu, Vojvodini, te dvama hrvatskim klubovima - Hajduku i Osijeku.

UEFA je u službenom priopćenju za javnost objavila da su svi uvjeti ukidanja suspenzije zadovoljeni, te da Malaga od naredne sezone može igrati u Europi, ukoliko ju uopće izbori.

 

UEFA ipak nije pomilovala sve, pa su tako Rapid iz Bukurešta i kijevski Arsenal ostali bez prava nastupa u Europi, ukoliko ju naravno izbore.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.