UEFA prekida europska natjecanja, Getafe odbio putovati u Milano

Srijeda, 11. ožujka 2020. 09:08 Napisao  I. V.
UEFA prekida  europska natjecanja, Getafe odbio putovati u Milano

Predsjednik Getafea Angel Torres izjavio je da njegova momčad neće putovati u Italiju gdje bi u četvrtak trebala igrati utakmicu svoje Europske lige protiv Intera.

Naravno da je razlog koronavirus, ali pojavio se i tehnički problem otkada je španjolska vlada zabranila izravne letove iz Italije do 25. ožujka. Momčad Getafea u Milano bi morala putovati autobusom!

Kako se koronairus širi, tako se povećava mogunost da će završnice natjecanja u Ligi prvaka i Europskoj ligi postati neregulrane.

Talijansko i španjolsko udruženje igrača u utorak navečer objavilo je zajedničku izjavu u kojoj zahtijeva da UEFA obustavi sve utakmice koje uključuju talijanske i španjloske klubove, UEFA očito ne može zaštiti igrače bez obzira što se igra pred praznim tribinama.

Ovog četvrtka Roma bi trebala igrati u Sevilli, Getafe u Milanu, a idući tjedan Napoli bi trebao igrati u Barceloni.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.