Tragedija u Bukureštu, Patrick Ekeng preminuo od srčanog udara tijekom utakmice doigravanja

Subota, 07. svibnja 2016. 00:05 Napisao/la  SC

Ekeneg je u igru ušao u 63. minuti, sedam minuta kasnije srušio se na travnjak tijekom utakmice Dinama i      Viitorula

Tragedija u Bukureštu! Patrick Ekeng, 26-godišnji veznjak Dinama iz Bukurešta, preminuo je u bolnici u petak od posljedica srčanog udara zadobivenog tijekom utakmice 10. kola doigravanja protiv Viitorula.

Ekeneg je u igru ušao u 63. minuti, sedam minuta kasnije srušio se na travnjak. Liječnička intervencija na terenu trajala je više od dvije minute, koliko je trebalo kolima hitne pomoći da stigne.

Mladi Kamerunac prebačen je u bolnicu ispred koje se okupila skupina navijača. Nažalost, nakon sat vremena koliko je trajala reanimacija liječnici su proglasili smrt.

Reprezentativac
Ekeng je karijeru počeo u Le Mansu odakle je otišao u Lausannu, pa u Cordobu da bi prošle zime došao u Dinamo iz Bukurešta. Dvaput je igrao za kamerunsku reprezentaciju.

Tragična vijest potencirana je medijskim spekulacijama da kola hitne pomoći nisu imala uređaj za oživljavanje.

Nakon što je Ekeng odvežen u bolnicu, utakmica se nastavila kod rezultata 3:2. Vittorul je izjednačio na 3:3 pogotkom u 84. minuti.

Show must go on!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.