Tragedija na nogometnom terenu u Salvadoru, raste broj poginulih u stampedu navijača

Nedjelja, 21. svibnja 2023. 09:48 Napisao/la  SC

Oglasile su se sve državne institucije i nogometni savez, još uvijek se broje mrtvi i ozlijeđeni, istraga će pokazati tko je krivac za tragediju

Tragedija na nogometnom terenu u Salvadoru, raste broj poginulih u stampedu navijača

U stampredu na stadionu Cuscatlan usmrćeno je 12 osoba, lokalni mediji javljalju da broj poginulih može biti veći, ozlijeđeno je više od stotina navijača.

Tragedija se dogodila u Salvadoru tijekom utakmice četvrtfinala play-offa za prvaka između Alinaza i FAS-a, utakmica je prekinuta nak 16 minuta, stampedo je uživo prenosila lokalna televizija.

Prema prvim neslužbenim informacijama stampedo je počeo, kada su se navijači uspjeli progurati na jedna od ulaza, na uskom prolazu natisnula se velika masa navijača, počelo je gaženje po tijelima...

Oglasile su se sve državne institucije i nogometni savez, još uvijek se broje mrtvi i ozlijeđeni, istraga će pokazati tko je krivac za tragediju.

Uznemirujuće snimke možete vidjeti

OVDJE

OVDJE

OVDJE

 OVDJE

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.