Ronaldov muzej objavio fotografiju s potpisom: Ove trofeje nitko neće ukrasti. Imamo alarm!

Srijeda, 26. rujna 2018. 13:10 Napisao/la  SC

Ronaldova taština postala je posebna tema nakon što je Luka Modrić dobio sva individalna priznanja za 2018. godinu

Ronaldov muzej objavio fotografiju s potpisom: Ove trofeje nitko neće ukrasti. Imamo alarm!

 

Da Cristiano Ronaldo teško podnosi poraze nije novost.

Ronaldova taština postala je posebna tema nakon što je Luka Modrić dobio sva individalna priznanja za 2018. godinu.

Modrić je postao prvi igrač u povijesti kojega su iste godine proglasili najboljim igračem na jednom svjetskom prvenstvu, najboljim europskim i svjetskim igračem.

Unatoč rezultatu 3:0 za Modrića u 2018. godini, unatoč tome što su kapetani, izbornici i novinari iz cijelog svijeta Modriću dali 29 posto glasova u izboru za najboljega igrača na svijetu, Ronaldo s i njegovi fanovi u samo 19 posto dobivenih glasova vide teoriju zavjere.

- Modrić je veliki igrač zato sam ga pri svom glasovanju stavio na drugo mjesto. No, najbolji nogometaš prošle sezone nesumnjivo je bio Cristiano Ronaldo. Zabio je 50 golova. Čini se da sve ono što je vrijedilo ranije sada ne vrijedi. Kada najbolji pogodak u karijeri najboljeg igrača na svijetu ne dobije nagradu, to znači da se nešto čudno događa, kazao je portugalski izbornik Fernando Santos.

Ne baš pozitivnu reakciju svjetskih medija izazvala je objava Ronaldova muzej u portugalskom gradu Funchalu, na svom Instagramu muzej je objavio fotografiju Ronaldovih trofeja i napisao:

- Ove trofeje nitko neće ukrasti. Imamo alarm!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.