Talijanska policija uhitila slovenskog državljanina upletenog u namješatanje utakmica

Četvrtak, 21. veljače 2013. 13:28 Napisao/la  SC

Admir Suljić je u bijegu od prosinca 2011. godine, a smatra ga se jednom od ključnih figura u kladioničarskoj mafiji koja je između 2009. i 2011. godine namjestila nekoliko stotina nogometnih utakmica


Talijanska policija uhitila je u četvrtak ujutro slovenskog državljanina Admira Suljića, jednog od najbližih suradnika navodnog kralja namještanja nogometnih utakmica, Singapurca Tana Seeta Enga.

Suljić je uhićen prilikom bijega u milanskoj zrakplovnoj luci Malpensa, a tereti ga se za zločinačko udruživanje čiji je cilj bila sportska prijevara. U bijegu je bio od prosinca 2011. godine, a smatra ga se jednom od ključnih figura u kladioničarskoj mafiji koja je između 2009. i 2011. godine namjestila nekoliko stotina nogometnih utakmica od kojih su neke navodno odigrane i u Hrvatskoj. 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.