Švicarski Albanci kažnjeni novčano zbog političkih provokacija, Srbi također kažnjeni

Utorak, 26. lipnja 2018. 09:02 Napisao/la  SC
Granit Xhaka i Xherdan Shaqiri
Granit Xhaka i Xherdan Shaqiri

 Granit Xhaka, Xherdan Shaqiri i Stephan Lichsteiner, švicarski igrači koji su golove svoje momčadi slavili albanskim simbolom orla protiv Srbije, kažnjeni su novčno pa će moći nastupiti u sljedećim utakmicama.

Shaqiri i Xhaka moraju platiti po 7500 funti, Lichsteiner mora platiti 3700 funti.

Srpski savez mora platiti kaznu od 55 tisuća franaka zbog transparenata koji su bili diskriminatorski i uvredljivi, te zbog skandiranja i uvreda na račun albanskih igrača u dresu Švajcarske.

Srpski izbornik Mladen Krstajić zbog izjava o sucu utakmice protiv Švicarske mora platit 5 tisuća eura, isti iznos mora platit predsjednika srpskog saveza Kokeza koji je rekao da je stvar bila unaprijed osmišljena.

HNS će zbog upletenosti navijača u tučnjavu nakon utakmice s Argentinom ulatiti 13.000 franaka, argentinski savez mora platiti 105 tisuća franaka.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.