PORTUGAL OŠTEĆEN U SRBIJI

Protivnicima VAR-a na znanje

Nedjelja, 28. ožujka 2021. 09:54 Napisao/la  SC

Srbija bi izgubila da se u kvalifikacijama koristi VAR

Protivnicima VAR-a na znanje

Svi koji se protive VAR-u trebali bi pogledati trenutak u 93. minuti utakmice između Srbije i Portugala (2:2), kada je Ronaldo poslao loptu u prazna vrata, lopta je prešla-gol crtu prije nego što je Stefan Mitrović stigao do nje, sudac nije priznao pogodak:

- Sudac se odmah nakon te situacije, po završetku utakmice ispričao, ali tako je, kako je, rekao je izbornik Portugala Fernando Santos.

Ronaldo je nako sudačke odluke potpuno izgubio živce, dobio je žuti karton, bacio je kapetansku traku na travu...

- Biti kapetan Portugala jedan je od najvećih ponosa i privilegija u mom životu. Uvijek dajem i dat ću sve za svoju zemlju i to se nikada neće promijeniti. Ali ima teških razdoblja s kojima se treba nositi, posebno kada osjećamo da je nanesena šteta čitavoj naciji. Podignite glavu i suočite se sa sljedećim izazovom odmah. Naprijed, Portugal, napisao je Ronaldo nakon utakmice.

Treba naglasiti i da je prvi srpski pogodak postignut iz sumnjive pozicije (zaleđe), koja bi se sigurno pregledavala da se koristio VAR.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.