Stipe Pletikosa: Potpišem li za Deportivo, bio bih jako zadovoljan, još nisam spreman za mirovinu

Srijeda, 16. prosinca 2015. 16:18 Napisao/la  SC

Istina je da sam ovo ljeto odbio nekoliko ponuda iz Rusije, zvao me Chelsea da budem treći golman, pa i LA Galaxy, kaže Pletikosa 


Stipe Pletikosa nastavlja karijeru na najvišoj razini, bivši reprezentativac potvrdio je da je blizu dogovora s Deportivom iz La Corune i da u 37. godini ima šansu igrati u najjačoj ligi na svijetu.

- Potpišem li za Deportivo, bio bih jako zadovoljan. Još nisam spreman za mirovinu. Osjećam se dobro i sigurno da me takva ponuda zainteresirala. Istina je da sam ovo ljeto odbio nekoliko ponuda iz Rusije, zvao me Chelsea da budem treći golman, pa i LA Galaxy. Tad nisam htio zbog toga što mi je supruga tek rodila, ali sad sam spreman krenuti u nove izazove. Vjerujem da se mogu vratiti u formu i odigrati još koju sezonu, rekao je Pletikosa za 24sata.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.