TURCI GA NISU ZABORAVILI

Slaven Bilić postao novi trener Bešiktaša

Utorak, 25. lipnja 2013. 09:26 Napisao/la  SC

Bilić je ponudu Bešiktaša odbio prije nego što je otišao u Lokomotiv

Slaven Bilić novi je trener Bešiktaša. Prema pisanju turskih medija, Bilić je dogovorio uvjete suradnje i potpisao dvogodišnji ugovor. Bešiktaš je jedan od vodeći turskih klubova, uz bok Galatasaraya i Fennerbahcea. Prošle sezone Bešiktaš je bio treći što nije zadovoljilo klupske čelnike, Bilić je stigao u vrlo ambiciozan klub.

 

Inače, Bilić je ponudu Bešiktaša odbio prije nego što je otišao u Lokomotiv. Nedugo nakon otkaza u Moskvi, ponuda je reaktivirana i ovog se puta Bilić nije dvoumio. Njegova trenerska karijera nalazi se na prijelomnici, nakon neuspjeha u Moskvi u Istanbulu nema pravo na loše rezultate ako želi odagnati famu da nije klupski trener.

 

U turskom prvenstvu iduće sezone igra se zanimljiv derbi između Slavena Bilića (Bešiktaš) i Roberta Prosinečkog (Kayserispor), koji je također bio kandidat za trenera Bešiktaša.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.