DOBIO OTKAZ

Slaven Bilić postao bivši trener Watforda

Utorak, 07. ožujka 2023. 19:58 Napisao/la  SC

Gino Pozzo smijenio 18. menadžera u 11 godina

Slaven Bilić postao bivši trener Watforda

Slaven Bilić više nije trener Watforda!

Engleski drugoligaš objavio je vijest da je Bilić postao bivši trener nakon šest mjeseci.

- Želimo uspjeh ove sezone pa je potrebno napraviti nešto novo dok još postoji mogućnost povratka u viši rang. Siječanjski rok je završio pa je jedina opcija bila zamijeniti trenera i tako uvesti novu energiju, objasnio je smjenu direktor Ben Manga.

U 35. kolu Watford je odigrao utakmicu bez golova s Prestonom, Bilić je ostavio momčad na 9. mjestu s 4 boda zaostatka za Norwichom na šestom mjestu, koje donosi razigravanje za plasman u Premiership.

Inače, Slaven Bilić je bio 18. menadžer u jedanaest godina mandata taljanskog biznismena Gina Pozza, koji je postao (su)vlasnik kluba 2012. godine, većinski vlasnik je od 2014. godine.

Pozzo je u samo godinu dana prije Bilićeva dolaska smijenio čak četvoricu trenera, Xisca Munoza, Claudija Ranieirija, Roya Hodgsona i Roba Edwardsa.

Watford je prošle sezone ispao iz Premierlige, Pozzo se želi odmah vratiti u elitni razred.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.