Slaven Bilić poručio Englezima: Sakrili smo vam loptu, morali ste se braniti s pet igrača

Četvrtak, 12. srpnja 2018. 12:25 Napisao/la  SC
Ryan Giggs i Slaven Bilić
Ryan Giggs i Slaven Bilić

 Slaven Bilić komentira Svjetsko prvenstvo za engleski ITV, svaka riječ bivšega izbornika odjekivala je u engleskom eteru nakon utakmice protiv Hrvatske

- Mi smo vjerojatno najmanja država koja igra finale Svjetskog prvenstva u zadnjih 50 godina. To je dobro za sve manje države, poput Walesa. Ako sanjate, ako imate karakter, ako naporno radite, ostvarenje snova je moguće, rekao je Bilić obraćajući se Ryanu Giggsu, velškom izborniku.

- Engleska na ovom prvenstvu igra u formaciji koju nitko ne igra. Tako je bilo i ovaj put, stisnuli su nas u prvom poluvremenu, trebalo nam je 45 minuta da se probudimo. Englezi nisu imali niti jedno krivo dodavanje u poluvremenu. Bili su pozitivni i opasni. U drugom poluvremenu mi smo podigli svoju igru. Mislili ste da ćemo se mi umoriti u drugom dijelu, no Brozović, Modrić, Rakitić su samo rasli. Uzeli smo vam loptu, sakrili smo je i morali ste se braniti s pet igrača. Engleski napadači su u prvom poluvremenu dobili svaki duel, a u drugom nisu vidjeli loptu. Nisam baš objektivan, ali bili smo dominantni, kazao je Bilić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.