Slaven Bilić dobio ponudu Fenerbahcea, navijači WBA nadaju se da je izazov Premierlige jači

Ponedjeljak, 16. ožujka 2020. 20:32 Napisao/la  SC

WBA je trenutačno drugi iza Leedsa, Bilić ima šest boodva ispred trećega Fulhama, prva dva kluba izravno idu u Premierligu

Slaven Bilić
Slaven Bilić

Slaven Bilić dobio je ponudu koja je uzburkala medije u Engleskoj.

Prema turskim medijima, predsjednik Fenerbahcea Ali Koc želi dovesti Bilića, koji je dvije sezone vodio Bešiktaš.

Iako nije realno očekivati da će Bilić otići iz WBA koji ima realne izglede iduće sezone igrrati Premieligu,  turska ponuda je takva da je hrvatski stručnjak ostao zatečen.

WBA je trenutačno drugi iza Leedsa, Bilić ima šest boodva ispred trećega Fulhama, prva dva kluba izravno idu u Premierligu.

Iako se navijači WBA nadaju da je izazov Premierlige jači od turske ponude, presudna bi mogla biti situacija oko koronavirusa.

Naime, britanske zdravstvene organizacije procjenjuju da će vrhunac pandemije koronavirusa kasnije zahvatiti Veliku Britaniju, što znači da je nastavak sezone u Engleskoj vrlo diskutabilan.

Već su se pojavili prijedlozi da se Liverpool proglasi prvakom i da se prvenstvo prekine.

Ne treba smetnuti s uma ni da bi Bilić postao omražen među navijačima Bešiktaša kada bi prihvatio ponudu Fenerbahcea.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.