SEPP BLATTER Gianni Infantino je megaloman zaokupljen sam sa sobom

Utorak, 02. lipnja 2020. 14:06 Napisao/la  SC
Blatter, Platini i Infantino iz nekih sretnijih vremena za dvojicu prvoimenovanih
Blatter, Platini i Infantino iz nekih sretnijih vremena za dvojicu prvoimenovanih

Sepp Blatter oglasio se u medijima nakon dužega razdoblja izbivanja,  2015. godine smijenjen je s mjesta predsjednika FIFA-e zbog očigledne korumpiranosti.

Blatter je progovorio o svom nasljedniku:

- Čini se da Gianni Infantino želi utvrditi svoju poziciju tako da nogomet želi pretvoriti u ogroman stroj za novac. Želi da sve bude veće. Svjetsko prvenstvo s 48 reprezentacija, projekt Goal je preimenovan, jer želi tri puta više novca, svjetsko klupsko prvenstvo s 24 momčadi, svjetsko prvenstvo za nogometašice s 24 raste na 32 reprezentacije... To je teško prihvatiti! Infantino je zaokupljen sobom, postao je megaloman. U svojoj aroganciji on više ne govori kao predsjednik udruge nogometnih saveza, nego kao šef države, kaže Blatter.

Inače, Infantino je postao glavni tajnik UEFA-e u mandatu predsjednika Michela Platinija kojega je na čelno mjesto UEFA-e postavio Blatter.

Naravno da Infantino nema pojma kako su njegovi bivši šefovi uzimali mito.

Ruka ruku mije...

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.