Savršena preciznost Engleske, prvi puta u dvije godine stopostotni učinak

Subota, 12. studenog 2016. 15:56 Napisao/la  SC

 Englezi su imali stopostotni učinak na utakmici jer su zabili iz jedina tri udarca u okvir gola. 

Engleska je u petak pobijedila Škotsku u otočkom derbiju sa 3:0, a na utakmici je zabilježen nevjerojatan podatak. Naime, Englezi su imali stopostotni učinak na utakmici jer su zabili iz jedina tri udarca u okvir gola. Toliku učinkovitost nismo vidjeli još od 2014. godine i utakmice protiv Perua.

Daniel Sturridge, Gary Cahill i Adam Lallana su bili strijelci, a izbornik Gareth Southgate nije krio zadovoljstvo sa svojom drugom pobjedom na kormilu reprezentacije.

- Uživam raditi s momčadi, uživam u odgovornosti i ulozi koju imam. Znam da nije baš tako super kada se ne pobijedi... Bilo je važno da se igrači odupru pritisku i da pobijede. Željeli su na pravi način odgovoriti onome kroz što su prolazili posljednjih mjeseci. Ovo je bio korak prema naprijed u njihovom vjerovanju za što su sve sposobni, rekao je nakon utakmice engleski izbornik Gareth Southgate.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.