ROBERTO MORENO Da mu nisam bio lojalan, Luis Enrique ne bi bio izbornik

Petak, 29. studenog 2019. 01:02 Napisao/la  SC
Roberto Moreno
Roberto Moreno

 

Roberto Moreno odgovorio je Luisu Enriqeu, koji je izavio da Moreno nije više član stručnog stožera zato što mu nije bio lojalan:

- Da mu nisam bio lojalan, Luis Enrique ne bi bio izbornik. Prije famoznog sastanka 12. listopada na kojem smo dogovorili da će on odstupiti zbog porodične tragedije, pa se vratiti, ja i Enrique smo se sastali još jednom. Rekao mi je da je ponosan na mene što sam prihvatio uskočiti umjesto njega i tako mu pomoći u teškim životnim momentima. Bio sam šokiran kad me izostavio iz stručnog stožera. Pogotovo jer su svi znali što se događa osim mene. Deset dana bio sam slomljen razmišljajući što sam učinio pogrešno Luisu Enriqueu, a on mi ništa nije htio reći. Ne znam što sam napravio da me izostavi. Bio sam najsretniji kad se vratio, najviše od svih sam ga htio ponovno vidjeti na treningu reprezentacije i biti dio njegovog stručnog štaba na Europskom prvenstvu. Vjerovatno nikad neću saznati zašto se sve ovo dogodilo, kazao je Moreno koji je devet godina bio Enriqueov asistent.

Zajedno su radili u Barceloni, Romi i Celti.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.