Robert Prosinečki postao bivši, Safet Sušić glavni kandidat za novog izbornika BiH

Srijeda, 27. studenog 2019. 14:26 Napisao/la  SC

Da li se vraćam? Nije pošteno da dajem takve izjave, pogotovo u ovom trenutku. Vidio sam da se spominje još nekoliko trenerskih imena, kaže Sušić

Robi Prosinečki
Robi Prosinečki

Robert Prosinečki više ije izbornik reprezentacije BiH.

Izvršni odbor FSBiH donio je sljedeću odluku:

- Sa Robertom Prosinečkom smo sporazumno raskinuli saradnju. Sinoć smo imali sastanak, a danas smo se telefonski čuli sa ostalim članovima Izvršnog odbora i donijeli konačnu odluku, rekao je član Izvršnog odbora Milorad Sofrenić za sportsport.ba.

Prosinečki je u dvije godine vodio 22 utakmice, ostvario je 9 pobjeda, 6 neriješenih rezultata i doživio 7 poraza.

BiH je loše odigrala kvalifikacije za EP 2020, ali još uvijek ima šanse plasirati se u završnicu kroz doigavanje u Ligi nacija.

Safet Sušić spominje se kao najveći kandidat za izbornika koji će u ožujku voditi BiH u doigravanju:

- Da li se vraćam? Nije pošteno da dajem takve izjave, pogotovo u ovom trenutku. Vidio sam da se spominje još nekoliko trenerskih imena. Treba pustiti ljude iz Saveza da u miru donesu najbolju odluku za reprezentaciju, a ja oko toga stvarno ne bih više govorio, kaže Sušić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.