Robert Prosinečki ne zna hoće li voditi BiH u doigravanju Lige nacija

Utorak, 19. studenog 2019. 16:30 Napisao/la  SC

Možemo da se nositi sa svakim ako svi budu spremni, to se može pripremiti iako nikada ne znaš šta se može dogoditi, kaže bivši izbornik Mehmed Baždarević

Robert Prosinečki
Robert Prosinečki

 

Reprezentacija BiH završila je kvalifikacije za EP na četvrtom mjestu iza Italije, Finske i Grčke.

Italija i Finska osigurale su plasman na EP-u 2020. godine, dok BiH ima šansu isto ostvariti kroz doigravanje u Ligi nacija.

Izbornik Robert Prosinečki ne zna hoće li voditi reprezentaciju u doigravanju, Prosinečki je izjavio da će s čelnicima saveza razgovarati nakon ždrijeba doigravanja koji je zakazan 22. studenog.

Trenutno, mogući protivnici su Rep. Irska, S. Irska, Slovačka i Wales, ali treba sačekati da završe zadnje utakmice u kvalifikacijama.

- Ponavljam da kvalitetu imamo i uvijek smo je imali. Već znamo s kim igramo i možemo se spremiti jako dobro. Otočke ekipe igraju drugačiji nogomet nego mi, ali možemo da se nositi sa svakim ako svi budu spremni da se potuku na terenu. To se može pripremiti iako nikada ne znaš šta se može dogoditi. Navijači moraju pozitivno razmišljati i dati igračima podršku koja je itekako potrebna. Iz sveg srca želim da odemo na EP i siguran sam da će Robi učiniti sve što može ako ostane izbornik. Svjesni su igrači da su kvalifikacije bile loše, ali treba stisnuti zube i pokazati kvalitetu u doigravaju, kaže bivši izbornik Mehmed Baždarević.