Robert Lewandowski: Pitanje zašto je Messi tako glasovao morate uputiti njemu

Utorak, 18. siječnja 2022. 18:54 Napisao/la  SC

Lionel Messi prije dva mjeseca do neba je nahvalio Roberta Lewandowskog, naglasivši da je napadač Bayerna zaslužio titulu u izboru France Fotballa

Lewandowski i Messi
Lewandowski i Messi

 Kada je krajem studenog prošle godine dobio Zlatnu loptu, Lionel Messi do neba je nahvalio drugoplasiranog Roberta Lewandowskog, naglasivši da je napadač Bayerna također zaslužio titulu u izboru France Fotballa.

- Velika je čast boriti se s Lewandowskim. Mislim da si trebao biti pobjednik prošle godine i da ti je France Football trebao dati nagradu, poručio je Messi s govornice Lewandowskom.

Nepuna dva mjeseca kasnije prilikom glasovanja u izboru FIFA-e za najboljega igrača na svijetu, Messi nije glasovao za Lewandowskog!

Messi je glasove dao prijateljima iz PSG-a Neymaru i Mbappéu, te napadaču Real Madrida Karimu Benzemi:

- Pitanje zašto je tako glasovao morate uputiti njemu! Nisam učinio ništa loše da se može ljutiti na mene osim u sportskom smislu što je drugačije, nadam se da je sve u redu privatno. To je bila njegova odluka, ja to poštujem. Ne moram reći ništa negativno, niti se trebam ljutiti. Jednostavno, nije na mojoj strani, kazao je Lewandowski.

Lewandowski je u ponedjeljak drugi put zaredom izabran za svjetskog nogometaša u izboru FIFA-e.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.