PSG objavio da Tuchel ne strahuje za posao, a Leonardo već obavio razgovore s Allegrijem

Ponedjeljak, 25. svibnja 2020. 11:18 Napisao/la  SC

Leonardo se početkom sezone vratio u PSG, njegova sportska politika od prvoga dana nije na tragu Tuchleovih ideja

Leonardo i Tuchel
Leonardo i Tuchel

Thomas Tuchel i Leonardo više se ni ne trude sakriti da ne razmišljau isto, Massimiliano Allegri sve se glasnije spominje kao novi trener PSG-a.

Leonardo se početkom sezone vratio u PSG iz Milana, njegova sportska politika od prvoga dana nije na tragu Tuchleovih ideja.

Zadnji sukobi eskalirali su oko statusa Thiaga Silve (35) i Eric-Maxima Choupo-Motinga (31).

PSG je jedna od rijetkih klubova na svijetu koji nema financijskih problema što ne znači da nema biznis plan.

Ugovori Thiaga Silve (35) i Eric-Maxima Choupo-Motinga (31) istječu na kraju sezone, Tuchel bi obojicu zadržao.

Leonardo nema namjeru ni jednom ponuditi novi ugovor iako je s Choupo-Motingom barem razgovarao o mogućem nastavku suradnje. Što se tiče Thiaga Silve, Leonardo već duže traži zamjenu za brazilskog stopera.

S druge strane, Leonardo želi dovesti Alexa Tellesa (27) iz Porta koji nije igrač po Tuchelovu ukusu.

Ukratko, iako je nedavno objavljeno da Tuchel ne mora strahovati za svoj posao, talijanski mediji tvrde da je Leonardo već obavio razgovore s Allegrijem.

Treba naglasiti da je Leonardo postao direktor PSG-a odmah nakon što je pariški klub 2011. godine postao katarska igračka.

Iz Pariza je otišao 2018. godine u Milan, vratio se nakon godinu dana što dovoljno govori o tome koliko ga uvažava vlasnik PSG-a Nasser Al-Khelaifi.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.