Predsjednik armenijskog saveza optužio igrače da su namjestili utakmicu protiv Albanije

Četvrtak, 26. studenog 2015. 11:20 Napisao/la  SC

 Albanski mediji nakon utakmice pisali su da su armenski vratar i trojica igrača podijelili dva milijuna eura

Ruben Harjapetjan, predsjednik armenijskog nogometnog saveza, optužio je reprezentativce da su pustili kvalifkacijsku utakmicu (0:3) protiv Albanije u Erevanu. Harjapetjan nije bio izravan, ali je bio jasan:

- Reprezentacija pripada cijeloj naciji i svi bismo morali da budemo nezadovoljni. Kao predsjednik sve ću učiniti da prevaziđemo ovu krizu. Naši reprezentativci očigledno nisu željeli igrati, to je izdaja. Da smo imali najboljeg izbornika na svijetu opet bismo izgubili, rekao je Harjapetjan.

Albanija je pobjedom osigurala povijesni plasman u završnicu jednog europskog prvenstva. Albanski mediji nakon utakmice pisali su da su armenski vratar i trojica igrača podijelili dva milijuna eura kako bi pomogli Albaniji da ode u Francusku.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.