Predrag Mijatović postaje dopredsjednik Palerma i savjetnik kontroverznog Zamparinija

Ponedjeljak, 18. siječnja 2016. 17:15 Napisao/la  SC

Mijatović je nakon sjajne nogometne karijere 2006. godine preuzeo ulogu direktora Real Madrida 


Predrag Mijatović prihvatio je ulogu dopredsjednika Palerma čime postaje savjetnik kontroverznom predsjedniku Zampariniju, koji je nadaleko poznat po tome što trenere tretira kao potrošnu robu.

Mijatović je nakon sjajne nogometne karijere 2006. godine preuzeo ulogu direktora Real Madrida u doba predsjednika Ramona Calderona. Otišao je zajedno s Calderonom nakon dvije osvojene titule prvaka i dosta kontroverzi oko izbora igrača i uopće izbornog procesa na kraju kojega je Calderon postao predsjednik.

U zadnjem razdoblju Mijatović se bavio menadžerskim poslom, angažmanom u Palermu praktično se vraća u direktorsku fotelju. Tijekom karijere Mijatović je igrao za Valenciju, Real Madrid i Fiorentinu, dobro poznaje situaciju u talijanskom nogometu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.