Mijatović najavio Mourinhov povratak u Real Madrid, Perez voli portugalskog trenera

Četvrtak, 20. prosinca 2018. 10:49 Napisao/la  SC

Mijatovićevu tezu nikako ne treba svrstati u red običnih medijskih spekulacija budući da je bio igrač i direktor Real Madrida i vrlo je blizak Mourinhu

Jose Mourinho i Predrag Mijatović zajedno boravili u Zagrebu
Jose Mourinho i Predrag Mijatović zajedno boravili u Zagrebu

 

Jose Mourinho u utorak je dobio otkaz u Manchester Unitedu, a četvrtak su već počele medijske spekulacije gdje će karizmatični Portugalac pokušati revitalizirati povrijeđeni ego.

Mourinhova karijera krenula je silaznom putanjom, dva otkaza (Chelsea, Man. Uniteda) zbog loših rezultata i još lošijih odnosa natjerat će Portugalca da dobro promisli prije nego što odabere idući klub.

Zanimljivu je tezu iznio Predrag Mijatović:

- Nemam čvrstoga uporišta, ali čini mi se vrlo vjerojatnim da se Mourinho vrati u Real Madrid. Zašto to mislim! Zato što Florentino Perez voli Mourinha, mislim da je svaki put kada mijenja trenera u kontaktu s njim. Pazite, to je vrlo izgledno, tvrdi Mijatović.

Iako je Perez nedavno momčad povjerio Santiagu Solariju, Mijatovićevu tezu nikako ne treba svrstati u red običnih medijskih spekulacija.

Mijatović je nekadašnja zvijezda i direktor Real Madrida, danas se pretežito bavi menažerskim poslom i jako je dobro upućen u zbivanja na Santiago Bernabeu.

 Osim toga, Mijatović je blizak Mourinhu s kojim je svojedobno doputovao u Zagreb, kada je menadžer Manchester Uniteda gledao kvalifikacijsku utakmicu Hrvatske i Ukrajine i pokušao dogovoriti transfer Ivana Perišića.