×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Prandelli usprkos porazu od SAD-a uvjeren u moć Italije

Četvrtak, 01. ožujka 2012. 11:08 Napisao/la 

Usprkos porazu Italije protiv SAD-a, izbornik Cesare Prandelli nije zabrinut. Dapače, uvjeren je kako će "Azzurri" na Europskom prvenstvu briljirati.

Talijani će, kada je njihov nacionalni ponos, reprezentacija, u pitanju morati isukati znak - radovi u tijeku. Jer, u posljednja dva prijateljska dvoboja, dva puta su "pali", protiv Urugvaja u Rimu i protiv Sjedinjenih Američkih Država u Genovi. Pritom nisu pogodili mrežu protivnika, što je uvijek latentno "nabrijanim" talijanskim medijima dovoljan znak za uzbunu.

Cesare Prandelli je, pak, poslovično "skuliran". Od njega nitko, realno, niti ne očekuje ništa drugo, jer je još u Firenci, dok je vodio Fiorentinu, tradicionalno "histerično" talijansko okruženje naučio na odmjeren, miran i trezven stav... Ali, javnost želi znati odgovore.

- Nisam uopće zabrinut, iako nikada nije ugodno izgubiti. No, ja sam apsolutno uvjeren da ćemo na Europskom prvenstvu napraviti nešto veliko! - tvrdi Prandelli. Da bi to napravili, "Azzurri" će, definitivno, morati početi zabijati. A to im je trenutno ogroman problem. Logično, mediji su počeli diskretno prozivati Prandellija jer nije pozvao Marija Balotellija. Da, momak je "divlji", ali zabija. Za razliku od Matrija i Giovinca, Quagliarelle i Pazzinija, i svih ostalih koje Prandelli testira...

- Na temu Balotelli se, za sada, neću osvrtati. Nema tu nikakvih problema, sve će se znati na vrijeme. Ali, moram reći kako su Matri i Giovinco u Genovi pokušali sve, no nije išlo. Bit će bolje, ne brinite se. - poslao je poruku izbornik Italije.

Na istoj liniji je i Gigi Buffon. "Portiere" također umiruje naciju, uz samo jednu želju:

- Nadam se da će izbornik do Eura imati sve igrače koje odabere na raspolaganju. Samo da nas "napuste" ozljede, bolesti, suspenzije i sve će biti u redu. - smatra Buffon.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.