Pogledajte što je promašio najbolji strijelac u povijesti nogometa, Al Nassr ispao

Ponedjeljak, 11. ožujka 2024. 22:01 Napisao/la  SC

Brozoviću vratar obranio jedanaesterac, Brazilac Telles pogodio prečku, Portugalac Otavio promašio vrata...

Pogledajte što je promašio najbolji strijelac u povijesti nogometa, Al Nassr ispao

Al Nassr je ispao u četvrtfinalu azijske Lige prvaka, emiratski Al Ain priredio je veliko iznenađenje eliminiravši saudijsku momčad punu velikih zvijezda nakon boljega izvođenja jedanaesteraca u uzvratnoj utakmici odigranoj u Riyadhu.

Utakmicu je obilježio nestvarni promašaj Cristiana Ronalda u 61. minuti, promašaj karijere najboljega strijelca svih vremena pokazao se na kraju kobnim.

Nevjerojatan promašaj možete vidjeti OVDJE

U regularnom dijelu utakmice pogotke za Al Nassr postignuli su Ghareeb (45+5), Telles (73), Eisa (52) je postigao autogol, za Al Ain dvostruki strijelac bio je Marokanac Rahimi (28, 45).

Nakon 3:2 počeli su se igrati produžeci, u 96. minuti Al Nassr je ostao s desetoricom igrača nakon što je na intervenciju VAR-a isključen Yahya, Al Shamsi (103) je postigao pogodak kojim je Al Ain izjednačio (3:3).

U 119. minuti Ronaldo je iz kaznenog udarca osigurao minimalnu pobjedu (4:3) i jedanaesterce.

Al Nassr izuzetno je loše izvodio jedanaesterce: Brozoviću je vratar obranio jedanaesterac (pogledajte  OVDJE), Brazilac Telles pogodio je prečku, Portugalac Otavio promašio je vrata, samo je Ronaldo zatresao mrežu, sva tri igrača Al Aina postignuli su pogotke (Rahimi, Kaku, Al Shamsi).

U prvoj utakmici Al Ain je pobijedio 1:0.

U utorak uzvratne utakmice igraju korejski klubovi Ulsan i Jeonbuk (1:1), te saudijski klubovi Al Ittihad i Al Hilal (0:2), u srijedu igraju japanska Yokohama i kineski Shandong Taishan (2:1).

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.