Pogledajte kako su navijači Levskog dočekali Ivajla Peteva, nesuđenog trenera Dinama

Utorak, 08. listopada 2013. 21:00 Napisao/la  SC

Skupina siledžija prekinula je konferenciju za novinare i Peteva skinula do pasa prije nego što je osramoćeni trener napustio prostoriju

Nesuđeni trener Dinama Ivajlo Petev dugo će pamtiti dan kada je predstavljen kao novi trener Levskog. Brutalni obračun navijača Levskog s Petevom tijekom konferencije za novinare završio je nasilnim skidanjem klupskog dresa s trenera kojemu su navijači odmah poručili da nestane iz Levskog.

Skupina siledžija prekinula je konferenciju za novinare i Peteva skinula do pasa prije nego što je osramoćeni trener napustio prostoriju. Bivši trener Ludogoretsa bio je u ozbiljnim kombinacijama za trenera Dinama prije nego što je Zdravko Mamić treći put vratio Branka Ivankovića.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.