Pogledajte kako su navijači Trabzonspora napali Dominika Livakovića

Nedjelja, 17. ožujka 2024. 21:39 Napisao/la  SC

Dominik Livaković teren je napustio raskrvavljene brade, a prilikom odlaska s terena netko od domaćih navijača udario ga je šakom u glavu

Dominik Livaković
Dominik Livaković

Dominik Livaković neće po dobrom pamtiti nedjeljno gostovanje njegova Fenerbahčea kod Trabzonspora.

Vratar hrvatske nogometne reprezentacije prvo je u devetoj minuti sudačke nadoknade vremena oštrim metalnim predmetom pogođen u glavu, potekla je i krv iz brade, ozljeda je morala biti sanirana liječničkom intervencijom.

livakovic6

Utakmica je nastavljena, ali ne zadugo, prije nego je sudac odsvirao kraj uslijedila je masovna tučnjava igrača obje momčadi na terenu.

Kada je dvoboj konačno završio nogometaši Fenerbahčea odlučili su pobjedu proslaviti na sredini terena, što je iznerviralo domaće navijače koji su sa svih strana počeli prodirati na travnjak.

U tom kaosu netko od domaćih navijača Dominika Livakovića udario je šakom u glavu.

Fenerbahče je pobijedio Trabszonspor 3:2 i tako nastavio utrku za naslov prvaka s Galatasarayjem, za gradskim rivalom kasne dva boda.

Goste je u Trabzonu u vodstvo dvama golovima doveo Fred, u drugom dijelu domaćini su poravnali preko Bardhija (63) i Trezegueta (78-11 m), ali je pobjedu momčadi iz Istanbula donio Batshuayi u 87. minuti.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.