Počinje rekonstrukcija Brazila, nakon vratara Cesara oprostio se i napadač Fred

Nedjelja, 13. srpnja 2014. 20:19 Napisao/la  SC

Došlo je to vrijeme, slažem se da zadnje dvije utamice na SP-u nisam dobro odigrao. Ali ne mogu ja biti jedini krivac za neuspjeh, rekao je Fred

Nakon vratara Julia Cesara i napadač Brazila Fred odlučio se oprostiti od reprezentacije. Fred je od prvog trenutka bio u centru pažnje, posebice nakon teatralnog pada protiv Hrvatske koji je domaćinu donio penal i prelomio utakmicu. Brazilac kao da je sam sebe urekao tim potezom jer u šest nastupa zabio je jedan gol i ostao bez asistencije, te je redovno bio na meti kritika brazilskih medija.

Među najčešćim komentarima moglo se čuti da je Fred igrač manje na terenu za Brazil.

- Opraštam se od brazilske reprezentacije. Došlo je to vrijeme, slažem se da zadnje dvije utamice na SP-u nisam dobro odigrao. Ali ne mogu ja biti jedini krivac za neuspjeh, rekao je Fred.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.