NOVI IZAZOVI

Pep Guardiola želi postati predsjednik Barcelone

Petak, 06. siječnja 2017. 09:37 Napisao/la  SC

Menadžer Manchester Cityja prije nekoliko dana izjavio je da će za dvije, tri sezone završiti trenersku karijeru


Pep Guardiola sprema se za ulogu predsjednika Barcelone.

Menadžer Manchester Cityja prije nekoliko dana izjavio je da će za dvije, tri sezone završiti trenersku karijeru što je izazvalo različite medijske rekacije.

Nekoliko dana kasnije iz krugova bliskih katalunjskom stručnjaku stiglo je  objašnjenje, Guardiola želi postati predsjednik Barcelone.

Kada će Guardiola preuzeti lidersku fuknciju u Barceloni nije poznato, ali se spekulira da bi trenersku karijeru mogao prekinuti ranije nego što je najavio.

Da bi postao predsjednik Guardiolu moraju izabrati članovi Barcelone, koja isto kao Real Madrid tradicionalni gaji elektivni način biranja predsjednika.

 Nitko ne sumnja da bi većina članova kluba bila sklona glasovati za Guardiolu, koji  iskazuje privrženost Barceloni i Katalunji.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.